Ida

ida5_besk_ansigt– med hjerte og nærvær….
Det tager jeg meget bogstaveligt. Hver og en af mine klienter er den vigtigste person for mig, når de træder ind ad min dør og har brug for min hjælp.

Nogle gange består hjælpen i at få et pusterum fra en travl hverdag, at lade kroppen falde til ro og tankerne ikke mindst.

Andre gange kommer folk til mig med smerter og tunge problemer. Jeg bringer lindring og klarhed, healingen kommer let, når hjertet er med.

Ofte er der en umiddelbar lettelse, som i det følgende døgn eller mere kan blive afløst af klare symptomer på udrensning i kroppen.

Jeg har i det meste af mit voksne liv arbejdet med kommunikation og journalistik. I en moden alder tog jeg en alternativ uddannelse som Healings- og Samtaleterapeut (RAB*), uddannet og eksamineret fra Kilden på Frederiksberg.

Når jeg giver en massage eller lytter til en klient og forsøger at hjælpe hende/ham med at finde svar på det, der tynger og fylder i sindet, så er det for mig også kommunikation. Kommunikation på et meget subtilt plan, hvor jeg ‘lytter’ ind til hele personen. Og  et håndværk med en god portion teori og praktisk kunnen. Først og fremmest handler det om nærvær, tilstedeværelse og kærlighed til livet.

Jeg er født i juni 1961, opvokset i Vestjylland og har boet i Brønshøj i 30 år, før jeg i 2015 flyttede til Snekkersten ved Helsingør.

 * = RAB betyder Registreret Alternativ Behandler, og det vil sige, at Sundhedsstyrelsen har godkendt den uddannelse, som jeg har fået på Kilden. Både som healingsmassør og som samtaleterapeut.