Sagt af klienter

Mette:

“Jeg havde i ca. 3 måneder haft det meget skidt. Ingen energi, enormt søvnbehov og i det hele taget symptomer på depression. Jeg har gjort mange tiltag for at få det bedre: kost, forskellige øvelser, herunder de 5 tibetanere og solhilsne, og desuden en del psykoterapeutisk arbejde. Men healing og massage var mange år siden, og aldrig før healingsmassage.

Allerede min første behandling må have berørt mig meget dybt, for eftervirkningerne var seriøse i form af en dejlig, mættet træthed, samt udrensningssymptomer. Anden behandling gav sig udslag i min bevidsthed, således at jeg kunne give udtryk for at jeg følte mig langt mere samlet og hel. En fantastisk erfaring efter at have haft en følelse i meget lang tid af ‘at være gået i stykker’.
Tredje behandling blev igen dybere, men jeg kan ikke sætte specifikke ord på. Det vigtigste er, at jeg føler det som om alt det, jeg (fortsat) arbejder med, er kommet sammen som brikker i et samlet puslespil. Jeg er meget, meget glad for, at jeg har oplevet healingsmassage og vil opsøge det igen med jævne mellemrum.”

Gitte:

“Tak Ida, – du kan noget helt særligt. Jeg er så taknemmelig over at have lært dig at kende. Jeg føler mig 100 % tryg i dine hænder. Du kan trylle”.

Kirsten:

“Som behandler er Ida dygtig, tillidsvækkende og kærlig.  Når jeg er hos hende, føler jeg velvære, afslappethed og lindring. Før en rejse fik hun fjernet min frygt for edderkopper og dæmpet min højdeskræk, hvilket gav min rejse nogle helt nye dejlige dimensioner.

Efter en behandling hos Ida, føler jeg mig som regel  mere rolig og glad indeni. Til tider kan jeg faktisk føle mig helt forløst!”

Rie om healing på smerter, uro og overaktivitet:
“Jeg er en kvinde på 56 år. I 1996 fik jeg bindevævsknuder på min rygmarv, disse blev medicinsk fjernet og nu har jeg ”kun” arvæv på min rygmarv, hvilket er årsag til dårlig styring af ben, blære og tarm.

Jeg har modtaget healing med fokus på forskellige steder af kroppen og f. eks. har det haft virkning på blæren, så overaktiviteten i blæren er dæmpet væsentligt i en periode. Smerter/kramper i benene er også et af de problemer, som er mindsket af healing.

Jeg bliver ofte træt pga. smerter, og fordi jeg bruger kræfter på at styre min gang, Når Ida har healet mig, får jeg ny energi og overskud til at få en bedre dagligdag.

En behandling hos Ida er præget af ro, varme, tryghed og følelsen af, at der er total fokus på mig. Det gør, at jeg er meget afslappet helt fra start af en behandling og ofte giver helt slip på mig selv.”

Om samtalen som terapeutisk kraft:
Rie fortæller: “For 2 år siden var jeg ofte vred på min mor bl.a. fordi hun ikke ville have høreapparat og ikke ville prøve nye ting. Min mor var 85 på det tidspunkt. Gennem en samtale med Ida, hvor jeg skulle se problemerne både fra min side og fra min mors, opdagede jeg selv, at det var min egen angst for at blive ligesådan. Nu elsker jeg min aktive mor igen uden at blive vred på hende, og jeg har det ok med, at jeg selv forhåbentlig engang bliver gammel.

Ida gav mig redskabet til selv at finde årsagen, og dét var utrolig godt arbejde og dejligt at få god hjælp til selvhjælp.”